Mallilla musta paita ja punainen kravatti. Mallilla musta paita ilman kravattia, lähikuva. Mallilla valkea paita ja punainen kravatti, lähikuva. Mallilla valkea paita ja punainen kravatti. Mallilla valkea paita ilman kravattia, lähikuva. Hopeinen kauluskoru rasiassa Hopeinen solmiopidike Hopeinen sormus Hopeinen sormus Hopeiset kalvosinnapit

Klikkaa kuva suuremmaksi.

ELEGIL

Elegil on Hanna Korhosen suunnittelema kauluspaitaan kiinnitettävä kauluskoru. Koru on suunnattu nuorekkaille hyvinpukeutuville miehille. Miesten korutarjontaan saapunut uutuustuote toimii miehen pukeutumisen viimeistelijänä ja katseen kiinnittäjänä. Korun kätevän kiinnityksen ansiosta se on helppo vaihtaa paidasta toiseen asukokonaisuutta piristämään. Elegil-kauluskorulla mies saa asuunsa huolitellun ja raikkaan ilmeen rennompaankin tilaisuuteen.

Elegil-kauluskoruja valmistaa kuopiolainen yritys Hanna K Design & Jewellery. Korua on saatavilla hopeisena ja keltakultaisena. Kultaiset kauluskorut valmistetaan erikseen tilauksesta. Elegil-mallistoon kuuluu myös solmiopidike, kalvosinnapit, sekä kaksi sormusmallia.