KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJEET

Elegil-kauluskoru toimii klipsi-mekanismilla, joten paitasi kaulus ei vaurioidu käytöstä. Kätevän kiinnityksensä ansiosta kauluskoru on helppo vaihtaa paidasta toiseen. Kaulus pujotetaan Elegilin koruosan ja taustaklipsin väliin, niin että kauluksen reuna asettuu korun päätyyn. Korua suositellaan käytettäväksi kauluspaidoissa, joissa on vahva kaulus. Tällöin koru pysyy tukevasti paikoillaan.

Käyttöönotto

Elegil-kauluskoru on valmistettu ohuesta materiaalista, jotta sitä pystyy muotoilemaan käytössä. Kun otat Elegil-kauluskorun ensimmäistä kertaa käyttöösi, se on pakkauksesta otettaessa täysin suora. Kiinnitä kauluskoru paitasi kaulukseen ja muotoile koru taivuttamalla kärkiä kevyesti kauluksen mukaisesti niin, etteivät korun päät nouse kauluksen pinnasta. Taivutus tulee tehdä paidan ollessa päällä, jolloin kaulus asettuu omalle kaarelleen. Vältä kuitenkin taivuttamasta korua turhaan, jottei materiaali rasitu ja murru. Kun olet muotoillut korun ensimmäisen kerran, se todennäköisesti on sopiva myös muillekin kauluspaidoillesi. Muista, että Elegil on koru ja sitä tulee käsitellä sen mukaisesti.

Puhdistus ja huolto

Hopeisten korujen pinta patinoituu ajan mittaa, puhdistusliinoilla tai -nesteillä korujen kiillon saa uudistettua myös kotona. Hopeakoruille tarkoitetut nesteet poistavat tummentumat ja liinalla hankaamalla koru kiillottuu ja tummentumat häviävät. Puhdistusliina sisältää korujen puhdistus- ja kiillotusainetta. Kun tarvitset tehokkaampaa puhdistusta ja kiillotusta korullesi, kysy paikkakuntasi kultasepiltä korujen puhdistuspalveluista. Halutessasi voit toimittaa korun ilmaiseen puhdistukseen Hanna K Design & Jewelleryyn, maksat vain lähetyskulut.

Rekisteröimällä korun saat lisätakuun.

Korujenpuhdistusliinoja ja -nesteitä saa hankittua useimmista kultasepänliikkeistä.